File de dezvoltare umană

Shopping Cart: 0,00 lei 0 items

File de dezvoltare umană

Adevărul în mentalitate construiește succesul în realitate

From the blog

SEO este o hoție

Pe lângă faptul că sunt un profesionist desăvârșit, am și un mare defect, mă atașez foarte mult de oameni. De aceea, pentru mine, orice nou client nu este doar o sursă de venituri, ci este un om, sau o grupare de oameni pe care încerc să îi ajut.

Chestia asta nu mă ajută foarte tare pe mine, însă, dar asta e o altă poveste pe care am să ți-o spun.

Îți povesteam acum câteva zile despre profesioniștii falși în anumite domenii și despre urmările lor în piață.

Povestea de astăzi reliefează un alt aspect de care trebuie să ai grijă când îți alegi profesioniștii. Este o poveste puternică, pe care eu am găsit-o în practică și mi-e foarte milă de cei la care am observat-o.

Gândește-te că din cauza unuia sau mai multor profesioniști proşti, riști să îți pierzi afacerea sau să ți-o îngropi cu mâinile proprii.

Hai să vedem ce e de făcut să nu ajungem acolo.

This content is for Exclusiv members only.
Log In Register
About the author
rvasile
Sunt 70% programator, 20% afacerist 5% comunicator si Dumnezeu știe ce se mai află în celelalte 5%. Am terminat un liceu de limbi străine (franceză - engleză), apoi o facultate de Matematică și Informatică la Universitatea Ovidius constanța (cursuri de lungă durată cu frecvență la zi), iar apoi, într-un final, am terminat masterul ”Managementul Informatizat al Proiectelor” de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică economică din Cadrul A.S.E. București. Numai seriozitatea nu m-a lăsat să duc până la capăt gluma în domeniul educației și să fac un doctorat în teologie, dar cine știe. Am lucrat la diverse firme ca programator, ca inginer de software și în alte poziții mai mult sau mai puțin importante. Într-un final m-am lansat cu avânt pe cont propriu în diverse domenii și sub diverse forme, lucruri despre care vorbesc în acest blog. Pentru că numerele contează, trebuie să știți următoarele: Am absolvit liceul cu 9,90; La bac am avut 9,86; La facultate am intrat cu 9,44 în urma unui examen de admitere; Facultatea am terminat-o cu 9,34 ca medie de absolvire; La examenul de licenta (lucrare scrisa) am avut 8,84; La lucrarea de licență (prezentarea lucrării de diplomă) am avut 10; Lucrarea de licență a fost ”Grupul Galois al unui Binom de forma x^n-a, și aplicații”; Media generală de la licență a fost 9,42; Rezultă din cele de mai sus că am absolvit facultatea cu o medie generala de 9,38; La master, nota de absolvire a fost 8; La lucrarea de disertație am avut 10; Deci media generala de absolvire a masterului a fost 9; Lucrarea de disertație s-a numit: ”Particularității ale resurselor umane în echipa de proiect; Integrarea persoanelor cu dizabilități”.