File de dezvoltare umană

Shopping Cart: 0,00 lei 0 items

File de dezvoltare umană

Adevărul în mentalitate construiește succesul în realitate

From the blog

Cum sa iti alegi clientii

Am promis că parcurgem împreună un drum pe acest blog, dar nu prea am reușit să mă țin de cuvânt din pricină de timp.
încerc azi să reiau lucrul la acest blog și să continuăm de unde am ramas.
Înca nu arata foarte frumos el, dar se pot citi sfaturile date, urmând ca pe parcurs să îl îmbunatatim și vizual.

Postarea de azi este foarte lungă, dar nu am vrut să o împart în mai multe pentru a nu se dilua mesajul pe care vreau să îl trasmit.
Așa că vă rog să aveți răbdare și nu veți regreta.
Lucrurile scrise aici sunt din experiențe personale ca afacerist, pe care eu nu le-am știut, sau nu le-am crezut posibile și de care m-am lovit.

Deci să începem.

This content is for Exclusiv members only.
Log In Register
About the author
rvasile
Sunt 70% programator, 20% afacerist 5% comunicator si Dumnezeu știe ce se mai află în celelalte 5%. Am terminat un liceu de limbi străine (franceză - engleză), apoi o facultate de Matematică și Informatică la Universitatea Ovidius constanța (cursuri de lungă durată cu frecvență la zi), iar apoi, într-un final, am terminat masterul ”Managementul Informatizat al Proiectelor” de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică economică din Cadrul A.S.E. București. Numai seriozitatea nu m-a lăsat să duc până la capăt gluma în domeniul educației și să fac un doctorat în teologie, dar cine știe. Am lucrat la diverse firme ca programator, ca inginer de software și în alte poziții mai mult sau mai puțin importante. Într-un final m-am lansat cu avânt pe cont propriu în diverse domenii și sub diverse forme, lucruri despre care vorbesc în acest blog. Pentru că numerele contează, trebuie să știți următoarele: Am absolvit liceul cu 9,90; La bac am avut 9,86; La facultate am intrat cu 9,44 în urma unui examen de admitere; Facultatea am terminat-o cu 9,34 ca medie de absolvire; La examenul de licenta (lucrare scrisa) am avut 8,84; La lucrarea de licență (prezentarea lucrării de diplomă) am avut 10; Lucrarea de licență a fost ”Grupul Galois al unui Binom de forma x^n-a, și aplicații”; Media generală de la licență a fost 9,42; Rezultă din cele de mai sus că am absolvit facultatea cu o medie generala de 9,38; La master, nota de absolvire a fost 8; La lucrarea de disertație am avut 10; Deci media generala de absolvire a masterului a fost 9; Lucrarea de disertație s-a numit: ”Particularității ale resurselor umane în echipa de proiect; Integrarea persoanelor cu dizabilități”.