Am o pleiada de idei în minte, idei care se zbat să sară, să răsară și să se afirme. Totodată mi-e frică, da! Ați citit bine, mi-e frică. Mi-e frică de toți acei oameni care sunt dispuși numai să critice, ei ne făcând nimic toată viața lor, dar ei sunt mai deștepți decât toți. Și cu toate astea, așa cum vei vedea în paginile ce vor urma de acum înainte, dragă cititorule, frica este ceva normal cu care trebuie să trăim și eu și tu.
Dacă învățăm amândoi să controlăm acest sentiment vom putea trece la un alt nivel, la un nivel la care să putem cu adevărat dezvolta ceva pentru noi.
Tot ce te rog de la început, este să părăsești pentru un moment prejudecățile și să vi alături de mine într-o călătorie interesantă, călătoria ta și a mea spre succes.
Nu te speria, nu îți propun cine știe ce lucruri deșucheate, doar că în viața noastră, a mea, a ta, suntem prea mult obișnuiți să judecăm pe niște idei preconcepute, fără să analizăm mai întâi. Dacă reușești să renunți la prejudecățile tale șisă fi alături de mine în călătoria pe care tocmai ce o începem, îți garantez că cel puțin într-un an vei fi altcineva într-un sens mai bun.
This content is for Exclusiv members only. Log InRegister
Sunt 70% programator, 20% afacerist 5% comunicator si Dumnezeu știe ce se mai află în celelalte 5%.
Am terminat un liceu de limbi străine (franceză - engleză), apoi o facultate de Matematică și Informatică la Universitatea Ovidius constanța (cursuri de lungă durată cu frecvență la zi), iar apoi, într-un final, am terminat masterul ”Managementul Informatizat al Proiectelor” de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică economică din Cadrul A.S.E. București.
Numai seriozitatea nu m-a lăsat să duc până la capăt gluma în domeniul educației și să fac un doctorat în teologie, dar cine știe.
Am lucrat la diverse firme ca programator, ca inginer de software și în alte poziții mai mult sau mai puțin importante.
Într-un final m-am lansat cu avânt pe cont propriu în diverse domenii și sub diverse forme, lucruri despre care vorbesc în acest blog.
Pentru că numerele contează, trebuie să știți următoarele:
Am absolvit liceul cu 9,90;
La bac am avut 9,86;
La facultate am intrat cu 9,44 în urma unui examen de admitere;
Facultatea am terminat-o cu 9,34 ca medie de absolvire;
La examenul de licenta (lucrare scrisa) am avut 8,84;
La lucrarea de licență (prezentarea lucrării de diplomă) am avut 10;
Lucrarea de licență a fost ”Grupul Galois al unui Binom de forma x^n-a, și aplicații”;
Media generală de la licență a fost 9,42;
Rezultă din cele de mai sus că am absolvit facultatea cu o medie generala de 9,38;
La master, nota de absolvire a fost 8;
La lucrarea de disertație am avut 10;
Deci media generala de absolvire a masterului a fost 9;
Lucrarea de disertație s-a numit: ”Particularității ale resurselor umane în echipa de proiect; Integrarea persoanelor cu dizabilități”.